National

Traian Basescu, desfiintat de un fost apropiat. „Am tacut zece ani. Ajunge!”

Publicat: 17 sept. 2015
1

Traian Basescu este atacat extrem de dur de un fost apropiat, pe care-l cunoaste inca din perioada comunista si apoi din experienta partidului democrat. Este vorba despre Silvian Ionescu, care a folosit cuvinte grele la adresa fostului presedinte.

Silvian Ionescu a fost ofiter DIE. El l-a avut in subordine pe Traian Basescu, in anii cand fostul presedinte era seful Navrom la Anveres.

„Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Basescu nu-l lasa sa nu gafeze! Sa ranjesti la moartea Tribunului e blasfemie, dupa ce l-ai folosit si in 2004 si in 2008 ca sa iti faci majoritatea si la Bucuresti si la prezidentiale! Mai mult, sa faci alianta tu personal, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, si apoi sa ii faci „solutie imorala” e uluitor, e nemernic! Sa-l faci pe Vadim– Dumnezeu sa-l odihneasca!- delator, cand tu insuti ai fost „colaborator membru de partid „al CI-ului DIE, inseamna sa fii o jigodie fara de pereche! Adica tu ii turnai pe toti romanii care iti treceau prin fata. Am tacut zeci de ani pentru prestigiul tarii. Ajunge! Ca sa intelegeti, el, Basescu, era turnatorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers si cumparau si ei lantisorul de aur mai ieftin decat putea el. Asta era jale! In timp ce el, Basescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari! Stiu ei toti comandantii cum se chiverniseau pe banii prostilor! Cati nebuni mai avem, sa creada ca inca lepra asta mai e necesara neamului?”, a scris Silvian Ionescu pe pagina sa de Facebook.

„USL e in toate, in cele ce sunt si in cele ce maine vor rade la soare… Tocmai si-au pierdut Tribunul! Dumnezeu sa-l ierte!”, a spus destins fostul presedinte Traian Basescu la o conferinta de presa de la PMP, miercuri.
Comentarii
  • Zau, Silviane,ai tacut 10 ani pentru interesul national? Dar despre tine nu ne spui nimic? Ai sa mai taci,asa, cam 100 de ani sau dai din goarna tot? Nu ti-ar fi rusine, securist de doi lei… Ti-a bagat Felix ceva lei in buzunar si acum ti s-a ridicat motul patriotic. Ne lasi?

  • Sictir securistule,să ţi fie ruşine, cît a fost la putere ai tăcut pt că ţi a fost bine, acum ciuguleşti firmituri din mîna lui FELIX.

Adauga un comentariu