National

TRAGEDIE! Un tanar a fost STRIVIT de masina de gunoi

Publicat: 15 iul. 2016
1
Un tanar de 26 de ani din Sibiu, angajat al unei firme de salubritate, a murit strivit de masina de gunoi pe care lucra. Cumplitul accident s-a petrecut dupa ce soferul masinii de gunoi a dat cu spatele si l-a prins pe tanar intre autovehicul si un stalp. 
La fata locului a sosit o ambulanta, iar medicii au reusit sa-l resusciteze pe muncitorul aflat in stop cardio respirator si l-au transportat de urgenta la spital. Din nefericire insa, acesta s-a stins din viata a doua zi, relateaza presa locala.
„Pacientul a ajuns la unitatea de primiri urgente in stare foarte grava, policontuzionat, in stare de soc, cu multiple plagi, multiple fracturi si cu organe interne afectate. S-a intrat imediat in sala de operatie, medicii au facut tot ce era posibil, dar nu l-au mai putut salva”, a explicat Decebal Toderita, purtator de cuvant al Spitalului Judetean. La fata locului au efectuat cercetari Politia Rutiera, dosarul fiind preluat apoi de ITM si cercetat ca accident mortal de munca. Investigatia se desfasoara sub supravegherea unui procuror, mai precizeaza sursa citata.Adauga un comentariu