Magazin

TRAGEDIE: Un actor din Seinfeld a fost gasit MORT la hotel

Publicat: 07 apr. 2014
1

John Pinette, un cunoscut actor american de stand-up comedy, care a aparut si in episodul final al serialului „Seinfeld„, a murit la varsta de 50 de ani, weekendul trecut, intr-un hotel din orasul Pittsburgh.

Potrivit Biroului de medicina legala, citat de publicatia The Hollywood Reporter, John Pinette, care suferea de multa vreme de afectiune hepatice si cardiace, a suferit sambata dupa-amiaza o embolie pulmonara care i-a fost fatala. In trecut, actorul s-a confruntat si cu dependenta de medicamente prescrise, informeaza contactmusic.com.

Citeste si: DOLIU la HOLLYWOOD! Mickey Rooney a MURIT! – FOTO

Nascut in 1964, John Pinette a devenit cunoscut publicului larg atunci cand a fost invitat sa sustina un turneu alaturi de Frank Sinatra. De atunci, actorul american a aparut in emisiunea de comedie si satira a postului Comedy Central intitulata „Shorties Watchin’ Shorties”, a participat la Festivalul de comedie de la Edinburgh si la Festivalul de comedie Just For Laugh din Montreal, in anul 2000 – pentru acea reprezentatie a fost nominalizat la Gemini Award. John Pinette a castigat si un American Comedy Award pentru cel mai bun actor de stand-up comedy din anul 1999.

Citeste si: A MURIT o LEGENDA a FOTBALULUI ROMANESC

Una dintre cele mai spectaculoase aparitii ale sale a fost aceea din ultimul episod al serialului „Seinfeld”, in care automobilul personajului interpretat de John Pinette a fost „deturnat” de cei patru protagonisti ai show-ului.

Citeste si: DOLIU in lumea muzicii! A murit la varsta de 59 de ani
Adauga un comentariu