Local

Traficantii din Piata Nicolina, saltati de politisti

Publicat: 28 iul. 2014
1

Tigarile in special, dar si alte produse de contrabanda, se vand ca painea calda in pietele agroalimentare din Iasi. Aceste acte de comert ilegal se intalnesc mai ales in zona Pietei Nicolina, acolo unde contrabandistii ii acosteaza atat pe cei care intra in spatiul rezervat pietarilor, dar si pe trecatorii ce tranziteaza zona. Politistii locali au intensificat controalele in locurile unde sunt semnalate astfel de cazuri si au descoperit numeroase cazuri de comercianti care vand ilegal produse de contrabanda. Cei mai multi se ocupa cu vanzarea de tigarete provenite din Republica Moldova sau Ucraina. Zilnic, zeci de comercianti sunt amendati din aceste motive.

Citeste si: Wesley a semnat cu CSMS Iasi

„Numitul V. N., domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 500 lei, conform Legii numarul 12 din 1990, privind protejarea populatiei împotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, deoarece a fost depistat în Piata Agroalimentara Nicolina în timp ce transporta tigarete provenite din Republica Moldova. În plus, ca masura complementara, 1.200 de tigarete au fost ridicate în vederea confiscarii”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Un iesean a cazut in gol de la balcon cand intindea rufele – UPDATE
Comentarii
  • Traficul de tigari nu va fi stopat niciodata ,pentru ca politistii nu stiu sa actioneze si sant slab pregatiti ,traficantii rad pur si simplu de ei au ajuns sa negocieze vine politistul si spune dati si voi cate un pachet de tigari sa fac si eu o constatare sau ,uneori dupa ce traficantii au vandut unui client acesta este aratat de catre traficat politistului care confisca tigarile si da amenda binenteles cumpartorului traficantul este cooperant asa ca nu mai prostiti lumea cu gogosi de ale voastre cel putin lachioii aia de la Locala nici nu se sinchiseste nimeni de prezenta lor asa ca mai cercetati si dupa aceia scrieti

  • Bai fratilor intelegeti romaneste Politia este depasita nu functioneaza sau nu vrea ,la Piata Nicolina sse vinde pe taraba la temperaturi de 30C scrumbie ,paste tomate ,biscuiti branza ,unt, halva etc de cetateni din R Moldova care nu platesc nimic statului roman ,vand si tigari de contrabanda alcol in hala de lactate sant cateva bahlite nespalate din Moldova care vand cas ,cascaval.unt .smantana de productie autohtona de la diferite firme fara a avea societati sau acte de provenienta a marfii aceste produse sant depozitate in conditii precare prin fel de fel de maghernite,microbuze sau camere de camin in jurul pietei unde sant sobolani Ce fac domnii de la DSV ?

Adauga un comentariu