National

Tradare in Justitie? Mihail Boldea stia inca din 14 martie ca va fi pus sub acuzare de catre DIICOT

Publicat: 26 mart. 2012
1
Controlul declansat la DIICOT Galati de catre procurorul general al Romaniei – din cauza suspiciunilor ca ancheta in cazul Boldea nu s-a desfasurat chiar asa cum trebuie – pare sa scoata la iveala o serie de lucruri destul de surprinzatoare.
Dincolo de fuga in strainatate a deputatului, care s-a produs pe fondul lipsei de reactie a procurorilor, care nu au impus lui Boldea interdictia de a parasi tara, desi aveau acest drept, avem informatii ca o serie de informatii din dosarul penal au „transpirat” catre inculpat inca inainte ca acesta sa fie pus oficial sub acuzare (respectiv pe 16 martie), scrie Adevarul de Galati.
Mai precis, in 14 si 15 martie, Mihail Boldea a contactat mai multi jurnalisti din Galati pentru a le propune sa scrie „dezvaluiri incendiare despre ilegalitatile savarsite de procurorul Sorin Carare„. In mod cert, deputatul stia ca urmeaza descinderi, retineri si punerea sa sub acuzare, motiv pentru care a incercat, in avans, sa devieze atentia opiniei publice catre activitate presupus ilegala a procurorilor, mai noteaza Adevarul de Galati.
Faptul ca Mihail Boldea a aflat detalii din dosar ridica un mare semn de intrebare cu privire la corectitudinea unora dintre angajatii DIICOT Galati. In plus, exista banuiala ca, pusi in garda, o parte dintre cei invinuiti in cosarul Boldea au reusit sa ascunda si sa distruga o serie de probe, dar si sa-si puna o parte din averea lichida la adapost de oamenii legii. Ramane de vazut ce se va constata si ce se va comunica opiniei publice in urma controlului aflat in curs la DIICOT Galati, la solicitarea procurorului general al Romaniei.Comentarii
  • O tara de hoti cocalari tarani parvenitzi!!!bine va facea Ceasescu minca v ar puscariile de politicieni corupti care sinteti!!!ochelaristi care va bagati sub banca la scoala de frica acu ajungeti si voi baieti!!!

Adauga un comentariu