National

Toyota a construit masini DEFECTE. Peste 6,5 milioane de masini sunt chemate in service

Publicat: 09 apr. 2014
1

Toyota Motor Corp va rechema la service 6,58 milioane de vehicule din intreaga lume pentru a rezolva defectiunile de la scaune, airbag-uri si sistemul de directie, aceasta fiind una dintre cele mai mari rechemari realizate pana acum pe plan mondial.

Cel mai mare producator auto mondial; Toyota Motor Corp, va rechema anumite modele Yaris, Urban Cruiser, RAV4 si Hilux dupa ce a identificat probleme la coloana de directie si la scaunele de la 1.058 vehicule.

Citeste si: General Motors cheama 2,5 milioane de masini in service. Defectiunea poate fi fatala

Anuntul vine intr-un moment in care compania nipona vrea sa-si restabileasca reputatia afectata de o serie de retrageri masive care au avut loc intre 2009 si 2011 legate de probleme la sistemul de acceleratie, potrivit romaniatv.net.

Rechemarea acopera modelele subcompact Yaris si SUV-uri Urban Cruiser asamblate in perioada ianuarie 2005 si august 2010, precum si SUV-urile RAV4 si camionetele Hilux fabricate intre iunie 2004 si decembrie 2010, a anuntat Toyota

Citeste si: Toyota are de platit o amenda record pentru probleme de siguranta

Aproximativ 825.000 dintre vehiculele afectate sunt in Europa, dar nu s-au raportat accidente legate de defectiunile inregistrate la scaune si la sistemele de directie.
Adauga un comentariu