Magazin

Toti oamenii fug de RAZBOIUL din Siria, dar acest barbat CURAJOS recurs la un gest EXTRAORDINAR! – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 sept. 2016
Mohammad Alaa Aljaleel, cunoscut si ca „omul pisica din Alep” are grija de mai bine de 100 de pisici ratacite sau abandonate de oamenii care fug din cauza razboiului civil din Siria.

Citeste si: OFICIAL! Statul Islamic are BOMBE CHIMICE

Multe dintre pisicile pe care le ingrijeste au fost abandonate de stapani. „Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiu ca iubesc pisicile”, spune Mohammad, care inainte de inceperea razboiului, lucra ca electrician. De la izbucnirea conflictului, el a inceput sa fie sofer pe ambulanta si sa salveze oamenii raniti.In anul 2011, adapostul pentru pisici gazduia 20 de feline. Un an mai tarziu, Mohammad ajunsese sa aiba grija de mai bine de o suta de pisici.Desi o mare parte dintre prietenii lui au reusit sa fuga din zona de conflict, barbatul spune ca nu ar putea sa plece si sa-si abandoneze felinele.”De cand prietenii mei au parasit tara, aceste pisici mi-au devenit prieteni. Voi ramane alaturi de ele indiferent ce s-ar intampla” a decalarat acesta pentru BBC.

Citeste si: Doi ofiteri de politie si un BURRITO merita toate laudele! Au reusit sa o SALVEZE dintr-o CONDUCTA de scurgere – VIDEO

 
Multe dintre pisicile pe care le ingrijeste au fost abandonate de stapani. „Unii oameni le-au lasat la mine pentru ca stiu ca iubesc pisicile”, spune Mohammad, care inainte de inceperea razboiului, lucra ca electrician. De la izbucnirea conflictului, el a inceput sa fie sofer pe ambulanta si sa salveze oamenii raniti. In anul 2011, adapostul pentru pisici gazduia 20 de feline. Un an mai tarziu, Mohammad ajunsese sa aiba grija de mai bine de o suta de pisici. Desi o mare parte dintre prietenii lui au reusit sa fuga din zona de conflict, barbatul spune ca nu ar putea sa plece si sa-si abandoneze felinele.”De cand prietenii mei au parasit tara, aceste pisici mi-au devenit prieteni. Voi ramane alaturi de ele indiferent ce s-ar intampla”, scrie publicatia britanica Metro.



Adauga un comentariu