Eveniment-Social

Toti FANII muzicii rock de calitate sunt asteptati la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi. Demareaza o noua editie a Festivalului ROCK’N’IASI

Publicat: 25 oct. 2016
1
Liga Studentilor Electrotehnisti de la Universitatea Tehnica (TUIASI) Gheorghe Asachi Iasi, împreuna cu Asociatia Culturala Moldavia si Casa de Cultura a Studentilor (CCS), organizeaza festivalul ROCK’N’IASI, ajuns în cel de-al X-lea an al existentei sale. Acesta va demara maine, 27 octombrie, si se va finaliza duminica, 30 octombrie 2016. 
Toate concertele sunt programate in Sala Gaudeamus a CCS. „Festivalul debuteaza joi (27 octombrie – n.r.) la Casa de Cultura a Studentilor. Este al X-lea an de viata a festivalului ROCK’N’IASI. Important este ca, manifestarea este din ce in ce mai apreciata de publicul iesean si este axata pe muzica rock de calitate. Avem invitate atat trupe locale, din tara, cat si de pe plan international. Ne bucuram ca le putem oferi iesenilor, in special tinerilor, o asemenea manifestare. Toate concertele vor avea loc, zi de zi, de la ora 19:00, in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura”, a transmis Claudiu Caprioara, directorul CCS.

De mentionat ca, printre trupele invitate se numara: Brigada Lapusneanu, BPC, Inside, Ska-nk, Satellittes, Outstorm, Beauty and the Rat, Desecrate din Italia, Coma, CHE-MD, Guerrillas, Hteththemeth, Equilibrium din Germania, Aftermoon – Ucraina, Phase Reverse – Grecia, Sulphur si Vultur Industries din Norvegia. 
Adauga un comentariu