Local

Tot mai multe masini parcate neregulamentar, ridicate de municipalitate

Publicat: 31 oct. 2014
1

Lipsa locurilor de parcare continua sa aduca bani seriosi municipalitatii iesene de vreme ce tot mai multi soferi sunt nevoiti sa isi parcheze masinile in zonele nepermise si, drept urmare, „vanatorii de masini” ridica automobilele si le transporta la garajul Servicii Publice SA din Baza 3.

Pe parcursul unei saptamani, in perioada 22-28 octombrie, nu mai putin de 185 de conducatori auto care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere au intrat pe mainile politistilor locali, cei mai multi dintre acestia trezindu-se cu masinile ridicate sau cu rotile blocate. Pentru recuperarea automobilului ce a fost stationat regulamentar, un sofer trebuie sa scoata din buzunar cel putin 100 de euro, in functie de numarul de zile in care masina sta in garajul municipalitatii.

„În perioada 22-28 octombrie 2014, s-a actionat si pentru fluidizarea traficului rutier, ocazie cu care 185 de coducatori auto care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, fapt ce a determinat îngreunarea traficului rutier si pietonal, au fost sanctionati contraventional conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Uriasa tentativa de frauda electorala dejucata la Iasi. Prefectul „apolitic” sustinut de PSD a inchis ochii – FOTO
Comentarii
Adauga un comentariu