Sport

Topul antrenorilor liberi de contract. Van Gaal si Mancini, în fruntea listei

Publicat: 26 oct. 2016
1
Antrenori valorosi din fotbalul mondial au ramas fara contract si la jumatatea sezonului de toamna. Cotidianul Marca a alcatuit un top 10 al celor mai buni „principali” liberi de contract din Europa. În fruntea listei se afla fostul antrenor al Interului, Roberto Mancini, fara echipa din august, si Louis van Gaal, demis de Manchester United dupa finalul sezonului trecut.
 
Germanul Dieter Hecking, demis de Wolfsburg în urma cu noua zile pentru debutul ratat de sezon din Bundesliga, e si el pe lista. În sezonul 2014-2015, „lupii” terminau pe locul 2 în Germania, cu Hecking pe banca.
 
În topul spaniolilor se mai afla fostul „principal” al lui Lyon si Aston Villa, francezul Remi Garde, fostul antrenor al lui Rayo si Granada, Paco Jemez, omul care a pregatit-o trei ani si jumatate, pâna în august, pe Villarreal, Marcelino Garcia Toral, experimentatul Joaquin Caparros, fost la Sevilla, Bilbao, ultima data la Granada, si fostul antrenor al lui Betis, Pepe Mel.
 
Nu lipsesc din ineditul top nici fostii antrenori ai lui Olympique Marseille: chilianul Marcelo Bielsa, care n-a mai pregatit nicio echipa din vara lui 2015 si a renuntat în acest an, dupa doua zile, la un contract cu Lazio, si spaniolul Michel, demis în aprilie de OM.Adauga un comentariu