Actualitate

Top al celor mai buni profesori de la Universitatea Cuza din Iasi

Publicat: 07 iun. 2016
1

@ Un grup de cadre didactice ale Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi se afla pe lista celor mai buni, la nivel national @ Asta dupa ce au fost laureati in cadrul Galei Profesorului Bologna, incheiata zilele trecute la Alba Iulia

Opt cadre didactice de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi au primit distinctia „Profesor Bologna” in cadrul celei de-a IX-a editii a Galei Profesorului Bologna, eveniment organizat pe 4 iunie 2016, la Alba Iulia.

Citeste si: Profesori universitari ieseni, laureati la Gala Bologna

Manifestarea este initiativa Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) si Liga Studentilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (LSUA). „Distinctia Profesor Bologna a fost acordata urmatorilor: prof. univ. dr. Magda Jeanrenaud – Facultatea de Litere, prof. univ. dr. Eugen Munteanu – Facultatea de Litere, lect. univ. dr. Loredana Cuzmici –  Facultatea de Litere, lect. univ. dr. Horia Chiriac – Facultatea de Filosofie si Stiinte Social – Politice, asist. univ. dr. Radu-Mihail Robota – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, lect. univ. dr. Bogdan Robu – Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, dr. Nicoleta Darie – Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, respectiv dr. Mugurel Patrichi, tot Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor”, au reliefat oficialii UAIC.

Citeste si: Recunoastere pentru Iasi, la Gala Profesorului Bologna

Conform organizatorilor, Gala Profesorului Bologna este „singura initiativa nationala menita sa omagieze si sa rasplateasca performanta didactica a profesorilor, punand in lumina acei profesori care reusesc sa inspire si sa starneasca interes prin metode de predare adaptate la nevoile si interesele studentului de azi. Titlul de Profesor Bologna este cu atat mai semnificativ cu cat acesta vine exclusiv din partea studentilor – cei care sunt cei mai indreptatiti sa recunoasca si sa aprecieze performanta didactica a profesorilor lor”.

De precizat ca, in cadrul editiei din acest an au fost nominalizati de catre studenti pentru a primi distinctia de Profesor Bologna un numar de 360 de profesori, 35 dintre acestia fiind de la Universitatea Cuza.

Citeste si: Gala Profesorului Bologna. Ei sunt profesorii din Iasi, cei mai buni din tara
Adauga un comentariu