Magazin

Tom Hanks, dezvaluiri despre lupta cu cancerul sotiei sale

Publicat: 28 nov. 2015
1

Celebritatea nu te scapa de necazuri si nu te apara de boala. O stie foarte bine Tom Hanks, care a vazut cum sotia lui, Rita Wilson, a luptat cu cancerul la san.

Tom Hanks a marturisit ca, acum, cea cu care s-a insurat acum 27 de ani se simte bine. A suferit o dubla mastectomie, apoi o interventie chirurgicala reparatorie, iar acum Rita si Tom, ambii in varsta de 59 de ani, sunt convinsi ca actrita a reusit sa castige batalia cu boala. Numai ca amintirile dureroase au ramas.

„Acum stim ce iad inseamna o criza de sanatate de acest gen. Necazul ne-a lovit dintr-odata. Rita a fost diagnosticata in decembrie. Asta inseamna ca atat Craciunul, cat si Anul Nou au fost complet diferite de ce fusesera in orice an dinainte, dar acum am ajuns aici si pare ca am scapat de asta. Putem reveni la normal. Rita si cu mine suntem norocosi, pentru ca putem avea acces la cele mai bune tratamente din lume, dar cand s-a intamplat, singurul lucru pe care eu l-am putut face a fost sa ma inclin in fata curajului sotiei mele”, a declarat starul.

El nu a ascuns si imensa dezamagire de care a avut parte, in materie de oameni. „Am remarcat un lucru in tot acest timp. Sunt pe lumea asta oameni care, atunci cand aud ca ai o boala, in special cancer, vor incerca imediat sa stoarca bani de la tine. Iti vor recomanda proceduri care au legatura cu stiinta, dar si altele care sunt pure sarlatanii”, a mai povestit actorul.

Dar, dincolo de increderea inselata, pentru el si pentru Rita lucrul care conteaza acum este ca boala a fost invinsa. Si ca pot zambi din nou.
Adauga un comentariu