Eveniment-Social

Toboganele ucigase, reparate la final de vacanta

Publicat: 22 aug. 2014
1

Zeci de parcuri de joaca din Iasi sunt adevarate pericole pentru copiii care le viziteaza zilnic. Cazurile parcurilor distruse de vandali, relatate in presa locala in nenumarate randuri, par sa-i fi induplecat intr-un final pe edili. Oficialii locali au anuntat la finele acestei saptamani o serie de interventii comandate celor de la SC Servicii Publice Iasi SA, firma care gestioneaza spatiile verzi si parcurile. Astfel, pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata, la final de vacanta, cateva parcuri au fost reparate la finele acestei saptamani.

In cursul zilei de 22 august 2014, SC Servicii Publice SA a actionat cu precadere în zonele Centru, Copou, Pacurari, Tatarasi, Palat, Tudor Vladimirescu, Bucium, Nicolina, CUG, Alexandru cel Bun, Baza de Agrement Ciric, locuri în care au fost efectuate activitati de cosit mecanic, degajare a terenului de resturi vegetale, udare a vegetatiei, plivit si prasit flori. De asemenea, în Cimitirul Sf. Petru si Pavel au fost executate diferite actiuni de curatenie. Lucrari de reparatii au avut loc în parcurile de joaca din zona blocurilor ANL Dacia, Soseaua Nationala si Bulevardul Dacia. Angajatii de la SPI au montat indicatoare de circulatie în zonele Bd. Nicolae Iorga, Kaufland Nicolina, Frumoasa„, a precizat Gabriel Andronache, reprezentantul primariei.
Comentarii
  • Parcurile se distrug de unii copii nesupraveghiati de parintii lor . Am vazut adesea in mai multe parcuri , cum copiii obraznici trintesc tot ce au in cale …si parintii nesimtiti nu le fac observatie . ba chiar ii indeamna la distrugere …
    Si acum au pretentii ca Primaria sa le repare ceea ce ei distrug …Daca Politia Locala ar fi mai activa si ar da amenzi parintilor , cred ca multe din parcuri n-ar mai trebui reparate.Politia sa amendeze nu doar betivii din parcurile de joaca .ci si parintii care asista la distrugerea obiectelor din parc .

Adauga un comentariu