National

Toate liniile de cale ferata din GALATI sunt BLOCATE! Zeci de trenuri au INTARZIERI

Publicat: 12 oct. 2016
1
Zece trenuri au plecat cu intarziere din Galati din cauza ploilor abundente cazute in ultimele ore care au inundat toate liniile de cale ferata din statia Galati, aceste trenuri inregistrand intarzieri intre 30 si 120 de minute, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan.
„Toate liniile de cale ferata din statia Galati sunt inundate, iar trenurile intra si ies din statia Galati cu 5 kilometri pe ora. Se poate circula, dar numai cu o viteza de 5 kilometri pe ora si din aceasta cauza sunt intarzieri. Nu se mai respecta viteza normala de circulatie. Sunt 10 trenuri care au plecat cu intarziere din Galati in directiile Braila, Bucuresti, Barlad si Tecuci. In prezent, acestea au intarzieri intre 30 si 120 de minute”, a precizat Branzan, citat de Agerpres.
Potrivit sursei citate, echipele CFR SA sunt pe teren pentru verificari si indrumarea trenurilor care circula cu viteza redusa. Aceasta a precizat ca nu sunt probleme in privinta transportului calatorilor deoarece circulatia nu a fost inchisa.
„Oamenii sunt pe teren, se verifica nivelul apei, macazurile, sectiunile de linie, se indruma trenurile care merg cu 5 km la ora, iar o masina de pompieri incearca sa scoata apa de pe linii. Nu sunt probleme cu calatorii deoarece se circula, nu este inchisa circulatia, dar in astfel de situatii sunt inerente intarzierile”, a mai spus purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan.Adauga un comentariu