Actualitate

Timp de 18 ani si-a hranit fata numai cu lapte de capra. Ce a urmat este incredibil – FOTO

Publicat: 11 dec. 2013
1

Medicii de la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi au fost socati atunci cand au vazut-o pe tanara de 18 ani, adusa de la Suceava. Nu le-a venit sa creada ca poate sa arate intr-un asemenea hal. Fata, din localitatea Moldovita, judetul Suceava, nu are par pe cap si nici dinti, iar greutatea ei este de numai 16 kg. De la nastere, tanara a fost hranita numai cu lapte de capra, ca un sugar. Fata abia poate sa mearga. Medicii au spus ca tanara sufera de anorexie mentala si are intelectul unui copil de 3-4 ani. Mama este schizofrenica, iar bunica materna a avut aceeasi boala. Fata mai are 4 surori, ea fiind rodul unei sarcini gemelare. Sora geamana a crescut si s-a dezvoltat normal, dar ea a fost tinuta captiva emotional de mama sa, care o considera sugar chiar si la aceasta varsta.

„Pacienta este de 10 zile la noi in clinica, perioada in care a luat 1,5 kg in greutate. Sufera de anorexie mentala si disfunctie psihica. Laptele de capra nu contine acid folic si din cauza asta a avut probleme de sanatate. Pe jumatate de craniu nu are par, iar dintii ii sunt distrusi.
Dezvoltarea ei psihica a ramas la nivelul unui copil de 3-4 ani. Ea va mai ramane internata 2 saptamani, dupa care Directia Generala de Protectia Copilului Suceava va decide unde va merge fetita”, a declarat dr. prof. Marin Burlea, de la Spitalul de Copii Sf Maria.
In acest moment, mama este internata la Sectia de Psihiatrie din Campulung Moldovenesc.
Comentarii
Adauga un comentariu