Local

Tigarile de contrabanda trimit din ce in ce mai multi ieseni dupa gratii

Publicat: 10 aug. 2016
1

Politistii din cadrul Politiei orasului Târgu Frumos au organizat si executat o razie în zona pietei agroalimentare „Targu Frumos” cât si pe raza comunei Bals, judetul Iasi. Au fost controlate 13 societati comerciale, 2 autoturisme si au fost legitimate 85 de persoane. Au fost aplicate 32 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 12.300 de lei, privind regimul circulatiei rutiere. Spre exemplu, a fost depistata în zona pietei agroalimentare o femeie de 45 ani, din Târgu Frumos, în timp ce comercializa tigari.

Dupa verificari, asupra acesteia au fost gasite 380 de tigarete (19 pachete de tigari) având aplicat timbru accizabil de provenienta Republica Moldova. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii prevazute de Legea 86 din 2006, cu referire la colectarea, detinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vânzarea bunurilor sau marfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabanda.
Comentarii
  • Pe naiba; zilnic cand intri in piata Tg- Frumos te intimpina tiganii ce te intreaba: tigari, tigari? Cand sant controale mai de anvergura, acestia sant anuntati. Credeti ca politistii cumpara tigari!?

Adauga un comentariu