Actualitate

Tiganii din Dalas, saltati de mascati! Minore disparute, traficanti si hoti

Publicat: 19 iun. 2015
1

@ Tiganii au primit vizita surpriza a mascatilor, care au gasit in bordeiele din zona Dalas mai multe minore care au fost date disparute, dar si numerosi infractori cautati de oamenii legii, printre care traficanti si hoti

Vineri, de la orele diminetii, angajati din cadrul mai multor institutii insotiti de mascati au facut o razie de amploare in zona Cicoarei de pe Ses Bahlui pentru indentificarea persoanelor date disparute, dar si pentru aducerea la cercetari a celor care se sustrag urmaririi penale sau controlarea celor care locuiesc fara forme legale in aceasta zona de pe Ses Bahlui. In timpul raziei care a durat aproape trei ore au fost legitimate 162 de persoane din cartierul Dalas, fiind conduse la sediul politiei pentru verificari 18 indivizi. Totodata, au fost identificate 4 persoane banuite de comiterea unor infractiuni si au fost aplicate 25 amenzi.

Oamenii legii au identificat, in casele darapanate, patru minore cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, care au fost date disparute din centrele de plasament din judetul Iasi. „Au fost depistate 4 minore disparute si clarificata situatia acestora, fiind internate în centre pentru minori. De asemenea, au fost depistati si condusi la sediul sectiei doi minori, iar în urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca în perioada 12-16 iunie 2015, ar fi comis 3 infractiuni de furt de telefoane mobile în valoare de aproximativ 2.100 lei”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. La razie au participat politistii Sectiei 1 Politie împreuna cu cei din cadrul Sectiei 5 Politie Iasi, Biroului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi, Jandarmeria si ITM Iasi. Acestia au mai prins doi hoti de telefoane mobile, precum si multi traficanti de tigari.

Angajati la negru in Piata agroalimentara Dacia

In aceeasi zi, oamenii legii au mai actionat în zona Pietei agroalimentare din Dacia, unde isi desfasoara activitatea multi localnici din Dalas. Astfel, au fost verificate 38 unitati de alimentatie publica, unde au fost constatate doua infractiuni de natura economica. A fost sanctionata cu 3.000 lei o societate comerciala deoarece la punctul de lucru din Piata Dacia a fost gasita la încasari suma de 100 lei, a carei provenienta nu a putut fi justificata de administratorul firmei. Totodata, in urma controalelor efectuate împreuna cu reprezentantii ITM Iasi, la punctele de lucru a doua societati comerciale au fost identificate doua femei care lucrau la negru, fapt pentru care reprezentantii societatilor au fost invitati la sediul ITM pentru a da explicatii.
Comentarii
Adauga un comentariu