International

TEROARE IN GERMANIA: GRAVIDA in 8 luni, BATUTA de REFUGIATI pentru ca purta CRUCE la gat

Publicat: 02 sept. 2016
1

Un nou atac al refugiatilor asupra unei femei gravide starneste oroare in Germania. O femeie insarcinata a fost atacata de un grup de refugiati musulmani pentru ca purta o cruce la gat.

Potrivit US World Report, o tanara gravida in opt luni, in varsta de 25 de ani, care se afla la cumparaturi impreuna cu sotul sau, a fost atacata de un grup de imigranti algerieni.
Cuplul se indrepta spre un supermarket REWE cand s-a intersectat cu un grup de 10 imigranti. Unul dintre algerieni a vazut cruciulita de la gatul femeii si a inceput sa o injure. Sotul ei a reactionat, insa imediat a fost lovit cu o sticla in cap. Apoi a fost batuta si femeia.
Vezi si: Acest barbat a devenit TINTA ISIS, pe capul lui a fost pusa o RECOMPENSA URIASA
Politia a reusit sa apara in scurt timp, insa mare parte dintre agresori au fugit. A fost arestat doar unul dintre acestia.  
Comentarii
  • nu omorati, ci adunati toti algerienii din tara, indiferent ce sunt si und elucreaza si bagati intr-un lagar pana ori pleaca din tara, ori traiesc acolo, ca la gradina zoologica. Si in mod normal adunati toti alegrienii de prin toate tarile Uniunii Europene.

Adauga un comentariu