Local

Termo-Service obtine cel mai mare profit din administrarea locuintelor – FOTO

Publicat: 28 oct. 2012
1

Societatea din subordinea Primariei Iasi, care detine monopolul in administrarea locuintelor, a iesit pe primul loc intr-un top organizat de catre Camera de Comert si Industrie Iasi. In realizarea acestui clasament s-a tinut cont de profitul si cifra de afaceri inregistrate de firmele evaluate. „Am primit de la Camera de Comert diploma care atesta ca Termo-Service este pe locul intai dintre firmele care au acelasi obiect de activitate. Aceasta distinctie este o recunoastere a faptului ca activitatea noastra este una profitabila si ofera servicii cat mai bune clientilor nostri”, a declarat Tudor Tudose, director general Termo-Service SA. Aceasta catalogare vine ca urmare a transferului accelerat de asociatii de proprietari si locatari sub aripa firmei primariei fara sa fie nevoie de acordul total al tuturor locatarilor. Firma municipalitatii a obtinut un punctaj de 0,55 la grupa de activitati imobiliare pe baza de comision sau contract, fiind catalogata la intreprinderi mari ca si clasa de marime.
Pentru intrarea in aceasta competitie, firmele trebuiau sa inregistreze un profit din exploatare pozitiv si o cifra de afaceri de minimum 250.000 lei, fiind vorba de intreprinderi mari care au între 250 si 999 de salariati.
In sinteza proiectului de venituri si cheltuieli fundamentat pe anul 2012, se prevede la partea de venituri suma de 6,889 milioane lei, iar la partea de cheltuieli este prognozata suma de 6,575 milioane de lei. Cea mai mare parte din bugetul Termo-Service se duce pe cheltuielile de personal, si anume 5,087 de milioane lei. Din aceasta suma, 3,940 milioane de lei reprezinta salariile muncitorilor, iar 1,147 milioane sunt cheltuite pentru asigurari si protectia sociala.
Comentarii
  • MINTI CU NERUSINARE TOV.TUDOSE IMPREUNA CU ANDRIES SI PRIMARUL VOSTRU ;O HOTIE MAI MARE CA LA TERMO SERVICE NU EXISTA;TOTI FUG DE TERMO SERVICE ,TOTI SE PLING CUM PUTETI SA SPUNETI CA SUNT ASOCIATII CARE TREC LA VOI,DA,POATE CA PACALITI CETATENII NESIMTITIULOR.STITI CT PLATESC CEI PLECATI INAFARA SI NU LOCUIESTE NIMENI DECI CU * PERSOANE *5* lei este enorm pentru un apartament gol cu centrala de apartament.SUNTETI HOTII HOTILOR SI MINCIUNOSII MINCIUNOSTILOR ,EXCROCI. FACETI LUCRATI DE MANTUIALA ;DE MULTE ORI NU SUNT NECESARE NUMAI SA INCARCATI LA INTRETINERE,CURATENIE PE SCARI NU SE FACE NICI O DATA PE SAPTAMANA LA MULTE BLOCURI DEPINDE DE CINE LOCUIESTE IN BLOCUL REWSPECTIV,DAR CHET . DE CURATENIE SE LATESTE MULT SI SE SPALA CU APA CHIOARA FARA DETERGENT,UNDE SUNT BANII ? IN BUZUNARELE CUI INTRA? IASUL CU INSTITUTIILE CELE MAI EXCROACE CUM DE ALTFEL DE SI PRIMARUL ;DOAR SUNT IN SUBORDINEA PRIMARULUI. NESIMTITI SI HOTI NU VA ESTE TRAMA CA O SA VA BATA DUMNEZEU? EXROCILOR….

  • Chiar si in situatia unui prestator de servicii cum este Termo-Service, valoarea totala alocata cheltuielilor salariale din totalul veniturilor determina un raport procentual nepermis de mare. Vorbim clar de un management defectuos. Dar despre ce management mai poate fi vorba in cazul d-lui Tudose care se stie ca se ingrijeste de aspecte de cu totul alta natura ….

  • O hotie mai mare ca la SC Termoservice SA Iasi cred ca nu mai exista in tara in domeniul administrarii imobilelor de locuit! Comisionele si pierderile de apa rece chipurile inregistrate depasesc imaginatia si bunul simt tehnic.
    In blocul in care locuiesc volumul pierderilor de apa rivalizeaza cu debitul Dunarii…subsolul este insa uscat. Deslusiti Dvs. misterul unde-s banii si in care institutie se transforma in profit.

  • nu cred ce spun acesti securisti,comunisti hoti au profit inca mai spun,si noi suntem o sleata de prosti.Sa iesim in strada cu toti sa sa cerem desfiintarea acestei institutii subordonate primarului NICHITA.Au schimbat ordinea chelt.sa nu se mai inteleaga nimic,chel.curatenie acum sunt gospodaresti de la 9.*9 acum sunt *2.**, comision de administrare 2*.55 a ramas acela dar in schim au bagat alte chelt.( nu se stie ce fel,care sunt).9.*9.,si chlet de curatenie acum sunt comision chelt curatenie. Un total de *3.5* lei care pentru un apartament in care nu locuieste nimeni este strigator la cer si stai ca vine iarna.OAMENI BUNI TREBUIE SA FACEM CEVA,CHIAR NU NE INTERESEAZA ,CA UNUL SINGUR NU FACE NIMIC,SUNTEM CHIAR O TARA DE PAPA LAPTE,DE ASTA EI SE INBOGATTESC SI NOI SARACIM.SUNT F.MULTI SALARIATI CARE NU FAC NIMIC,DAR AU SALARII F.MARI;SUNT FAMILII INTREGI SAO SI SOTIE AMADOI SEFI,UNUL LA INSTALATORI SI CELALALT SEF DE SECTOR (FAM.ZABORILA) . ESTE INACCEPTABIL SA NU LOCUIESTI SI SA PLATESTI O astfel de suma de timp de vara.SA IESIM IN STRADA SI SA CERAM DESFIINTAREA ACESTEI INSTITUTII DE HOTI DE PE LINGA PRIMARIE.Aceste institutii ale statului nu se gindesc deloc la cetatean ,numai la profitul lor ,unde s-a mai vazut sa faci frofit de pe urma cetateanului.NUMAI IN ROMANIA CETATEANUL ESTE FURAT CA IN CODRU.IESENII GINDITI-VA CIT OPLATIM NOI CETATENII CA EI SA OBTINA PROFIT.O ASOCIATIE DE LOCATARI CU ADMINISTRATOR,CASIER ,OARE CAUTA SA OBTINA PROFIT? NUMAI LA TERMO SERVICE POTI FACE ASA CEVA.AR TREBUI DATI IN JUDECATA CA aceasta institutoie este infiintata ilegal,nu este productiva sa obtina profit,ei obtin profit din furat cetateanul.IESENII AR FI ORA SA NE TREZIM CA ALTFEL O SA PLINGEM IN PUMNI SI NU O SA SE UITE NIMENI.MARE HOTIE TOV.TUDOSE ,ANDRIES E CAPU SI LA REPARTITOARE TOT EL CE EI AU O FIRMA DE FAMILIE SI SE INBOGATESC DIN FURAT CETATEANUL . SA IESIM SA NE APARAM DREPTURILE CA DE NU O SA FIM SLUGILE LOR .DA,AU 2-3 DIRESCTORIU DACA NU MAI MULTI,CONTABUL SEF,INGINER SEF,CENTRU DE INFORMATICA,CALCULATOARE,PORTAR ,INSTALARORI SEFI LA FIECARE P.T PLUS INSTALATORII CU ZECILE,CASIERI LA FIECARE PT. SEF DE SECTOR,VA DATI SEAMA PE CITI TREBUIE SA PLATIM NOI CETATEANUL.DE ASTA PLATIM TOT SOIUL DE CHELT.,DAR NIMENI NU SE SESIZEAZA,OARE CHIAR ASA DE PROSTI SUNTEM

Adauga un comentariu