Magazin

Teri Hatcher: Am fost abuzata sexual. Am tacut ani intregi

Publicat: 27 nov. 2014
1

Dezvaluire incredibila facuta de Teri Hatcher. Vedeta din „Neveste Disperate” a marturisit ca a fost abuzata sexual de unchiul ei, pe cand era un copil.

Actrita a tinut secretul bine pastrat, timp de 20 de ani. „Convinsa ca a fost vina mea, nu am mai vorbit cu nimeni despre asta. Am pastrat tacerea. Mama a facut in asa fel incat sa nu-l mai vedem pe unchiul nostru, dar nimeni nu m-a intrebat ce s-a intamplat. De-a lungul anilor, familia mea a trait cu aceasta vina, aceasta furie si tristete. Eu eram tacuta, ei erau la fel si unchiul meu era liber, fara sa plateasca pentru faptele sale”, a povestit starul.

Citeste si Marturii infioratoare: O vedeta a fost abuzata SEXUAL de un actor celebru. „E un monstru!”

La 30 de ani, Teri a avut un soc cand a citit in presa o stire. „Eram la parintii mei cand mi-au cazut ochii pe un articol despre o fetita de 11 ani, care s-a impuscat in cap. De ce? In scrisoarea ei de adio, ea a povestit ca unchiul meu a violat-o timp de mai multi ani. Eram socata, devastata si bulversata de ideea ca el a putut sa-si continue abuzurile si, de acum inainte, chiar daca avea 60 de ani, era responsabil de durerea si moartea acestei fetite”, a mai spus vedeta.

Citeste si Jennifer Lopez, dezvaluiri socante: „Am fost abuzata”

Teri l-a denuntat in cele din urma si marturia ei l-a trimis in spatele gratiilor. „Am supravietuit acestui abuz, dar asta nu face din mine o eroina. Asta face din mine o femeie din trei, care este obligata sa accepte ca violenta face parte din trecutul lor”, a completat actrita.
Adauga un comentariu