Economic Local

Tepuit de un fals director de la Cosmote

Publicat: 30 ian. 2008
1

Un iesean a scos din buzunar, fara sa ezite macar o secunda, 40 Euro, bani pe care i-a dat unui necunoscut pe care nici macar nu l-a vazut in fata. Pagubitul, un barbat din Iasi, in varsta de 59 ani, a cazut in plasa unei persoane care s-a recomandat a fi director al firmei de telefonie mobila Cosmote. In prima faza, ieseanul a primit un mesaj pe telefonul mobil, prin care era instiintat ca a castigat un premiu constand in suma de 2.000 Euro.

Entuziasmat, barbatul a sunat la numarul de la care a primit mesajul, iar persoana care i-a raspuns i-a transmis acestuia ca pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa cumpere cartele Cosmote in valoare de 40 Euro, de pe care sa-i transmita codul de reincarcare si seria. Visandu-se deja cu 2.000 Euro in buzunare, barbatul a executat fara sa ezite indicatiile falsului director de la Cosmote. Dupa ceva vreme si-a dat seama ca este de fapt victima unei inselaciuni si a depus plangere la politie.
Comentarii
  • Prosti mai sunt unii! De cativa ani se scrie in presa despre astfel de cazuri si lumea tot nu pricepe.
    Ce pretentii poti sa mai ai de la un bunicut care este prostit in halul asta si ce sfaturi poate da altora?.

  • Da sa mai citeasca si ei ziarul si sa mai asculte stirile. Ca de cateva saptamani tot tepari de astia se gasesc. Eu as fi de acord ca politia sa dea amenzi si pentru „prostia” unora in felul asta te gandesti de 2 ori inainte de a da banii in vant

Adauga un comentariu