Magazin

Teo Trandafir este aproape cheala

Publicat: 12 dec. 2011
1
Teo Trandafir a fost la un pas de moarte la inceputul anului. A stat internata la clinica AKH din Viena aproape trei luni, iar din cauza tratamentelor a ramas aproape cheala. Teo a fost nevoita sa poarte si peruca dupa intoarcerea in tara.
O pancreatita acuta a tinut-o pe Teo trei luni in spital, departe de casa si de fetita sa, Maia. A suferit mai multe interventii chirurgicale, iar medicii s-au zbatut sa o tina in viata. Insa, probleme a avut si dupa externare si intoarcerea in tara. Din cauza tratamentelor, Teo si-a pierdut parul si chiar a purtat o vreme peruca.
„Mi-a cazut parul dupa experienta de la Viena. Nu a fost o tragedie, cine ma iubea, ma iubea si asa.
Am inceput sa port peruca. Ma intalneam cu prietenii si mi-au zis sa o dau jos.
Nu am mai purtat-o o perioada si a inceput sa imi creasca parul, dar acum este cret si nu se poate indrepta cu niciun chip”, a povestit Teo intr-o emisiune TV, potrivit Click!.
Experienta traita in atatea zile de stat in spital au facut-o pe Teo sa spuna cu mana pe inima ca a avut un an groaznic.
„2011 a fost cel mai prost an din viata mea, la bataie stransa cu 2008. Nu ma mai intereseaza lucrurile rele, nu mai vreau sa pierd vremea. Nimic nu este ireversibil, in afara de moarte. Orice trece, orice se poate rezolva”, a mai spus Teo.
Fosta prezentatoare a mai povestit recent ca a fost inconstienta foarte multa vreme cat a fost internata in spital.
„E fabulos sa mori. A fi in coma e o aventura. Jumatate din timp nu am fost acolo. Imi amintesc doar umbre, ca ma duceau la raze cu pat cu tot si ca spuneau ca o sa fie bine”, a mai povestit Teo. Acum, vedeta a revenit la catedra, la Scoala de Televiziune.
Dupa externare, la revenirea in tara, Teo a intrat intr-o perioada de recuperare si intr-una de regim alimentar.Adauga un comentariu