Magazin

Teo, iritata din cauza afirmatiilor Iuliei Albu

Publicat: 20 sept. 2013

Teo Trandafir a fost extrem de iritata, dupa ce Iulia Albu a criticat rochia alba cu pene negre, purtata de Giulia Anghelescu la gala muzicala RMA care s-a desfasurat la Brasov, despre care a spus ca „i-a murit o cioara pe umar”.

„Nu cred ca i-a spus nimeni ca o barza pe care ca cazut o ploaie acida la Cernobal ii murise pe cap. Draga Iulia Albu, nu inteleg nimic. Cum dracu’ poti sa zici ca i-a murit cuiva o cioara pe umar cand tu ai o egreta in coma pe cap?… E ca si cum as zice eu acum: Uite ce mult te-ai ingrasat! La tine nu te uiti?”, a spus Teo, in emisiunea ei de la Kanal D.

„Chiar daca il iubesc pe Mihai Albu, de Iulia Albu pot sa ma iau cat vreau. Ce legatura este intre Mihai Albu Iulia Albu?”, a adaugat Teo.

Invitata la „Teo show”, Giulia Anghelescu a spus, ironic, ca o iubeste pe Iulia Albu, „serios, din suflet” si nu s-a jenat sa trimita cateva sageti catre ea.

„Erau niste pene de porumbel. Saracutul, a suferit foarte mult si a trebuit eutanasiat, ca se poarta zilele acestea. Glumesc. Nu a suferit deloc, a murit de moarte buna si le-a lasat prin testament”, a glumit Giulia, conform libertatea.ro
Comentarii
  • Toate sunt foaaarte „destepte”! Da’ nu-ntelegem de ce aceasta Giulia nu-si spune HUIDU, ca doar s-a maritat cu fratele cel mic si plescat al „vedetei” cu acelasi nume!

Adauga un comentariu