Magazin

Tensiuni intre Oana Roman si iubitul ei Marius? Iata ce a scris acesta pe Facebook

Publicat: 19 nov. 2013
1

Oana Roman este cum nu se poate mai fericita in aceasta perioada, pentru ca peste cateva luni urmeaza sa devina mamica.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre Marius, tanarul sau iubit, care din cate lasa sa se vada, s-a cam saturat sa traiasca in umbra vedetei.

Oana si Marius formeaza un cuplu de asta primavara, dar relatia lor da semne ca a ajuns intr-un impas. Chiar daca Marius este cu 10 ani mai tanar decat viitoarea mamica, asta nu-l face mai naiv.

Se pare ca intre cei doi mocnesc ceva tensiuni. Pana ca cel mic sa vina pe lume, Marius sufera ca nu i se acorda lui toata atentia si ca este tratat mai degraba ca „o sluga”. Nu mai punem la socoteala si faptul ca s-au facut si o multime de glume pe seama lui, spunandu-se despre el ca e de profesie „iubitul Oanei Roman”.

Se pare ca Marius a cedat in cele din urma, nefiind obisnuit cu lumea in care a intrat. Fosta vedeta TV il ia pe Marius peste tot pe unde se duce, indiferent ca acestua ii convine sau nu, au participat impreuna la „Dansez pentru tine” si „Serviti, va rog!”, au fost pana si la nunta Biancai cu Victor Slav, dar si pe la tot felul de evenimente mondene si sindrofii.

Chiar daca parea o persoana usor timida si docila, in cele din urma Marius a rabufnit pe Facebook, scrie cancan.ro, unde iubitul Oanei Roman si-a manifestat trairile prin intermediul unor versuri cu mult substrat:

„Da, si nimic nu e nou/ Cauti altceva, dar e nasol asa/Puteai sa fii altcineva si banii sa-ti ajunga/ Te simti o sluga, ai da o fuga/Acolo unde inima vrea sa te duca/Dar esti prins intr-o cursa,/ Nu stii cum sa/ Iesi din starea asta confuza/ Viata ta nu este dusa,/ E doar un moment, nu iti caut nicio scuza/ Toti trecem prin asa ceva,/ Daca vei scapa, experienta te va ajuta/ Capul sus, nu dispera/ Nu uita, asta e doar un moment, nu e viata ta”, au fost versurile lui Puya, postate de tanarul Marius pe Facebook.
Comentarii
Adauga un comentariu