Sport

Telenovela la CSM Poli Iasi! Nicolo Napoli nu vrea sa plece, Isaila nu mai vrea sa vina

Publicat: 03 oct. 2016
1

Situatia bancii tehnice a Iasiului continua sa fie incerta. Antrenorul Nicolo Napoli nu a ajuns înca la un acord cu oficialii lui CSM Poli Iasi privind rezilierea contractului si a anuntat ca va conduce antrenamentul programat dupa-amiaza. Napoli spune ca este sub contract cu clubul si nu vrea sa plece daca nu îsi primeste salariile si pe urmatoarele luni, pâna la scadenta.

„Conducerea clubului mi-a propus rezilierea contractului, dar nu ne-am înteles. Eu am contract cu clubul, iar dupa-amiaza am antrenament. Ma întâlnesc cu baietii pe teren si începem sa pregatim urmatorul meci. Eu nu plec, încerc sa fac ce este mai bine pentru a câstiga urmatorul meci”, a spus Napoli.

Presedintele Iasului, Florin Prunea, batuse deja palma cu Daniel Isaila pentru a-l înlocui pe Napoli, dar fostul antrenor secund al echipei nationale asteapta clarificarea situatiei contractuale a lui Napoli pentru a veni în Copou.

Refuzul lui Nicolo Napoli de a-si rezilia contractul cu CSM Poli Iasi l-a facut si pe Daniel Iasila sa bata în retragere. Desi initial acceptase oferta lui Florin Prunea de a prelua echipa ieseana, fostul antrenor secund al echipei nationale i-a transmis presedintelui Iasiului ca nu mai vine în Copou, în conditiile în care echipa are antrenor sub contract.

„S-au închis discutiile cu Florin Prunea. Suta la suta nu mai vin la Iasi. Am vazut ca Nicolo Napoli nu a ajuns la un acord cu oficialii din Copou, am citit declaratiile dânsului. În aceste conditii, nu mai are rost sa discutam. Ar fi lipsa de respect din partea mea fata de un coleg. Decizia e luata suta la suta.Chiar daca vor ajunge la un acord în cele din urma, i-am transmis lui Florin Prunea sa caute un alt antrenor”, a declarat Daniel Isaila.

În aceste conditii, Liviu Ciobotariu devine principalul favorit sa-i ia locul lui Napoli, în cazul în care italianul va ajunge la un acord cu conducerea Iasiului.
Adauga un comentariu