Magazin

Telefonul cu un nivel sporit de SECURITATE

Publicat: 10 ian. 2015
1

Pe langa smartphone-urile recente cu un nivel sporit de securitate, noul Boss Phone s-ar putea sa faca valuri pentru clasa specifica de utilizatori.
Avand in vedere scandalurile recente manifestate prin fotografii intime si informatii personale ajunse online de pe telefoanele anumitor vedete, se formeaza o nisa pentru amatorii de smartphone-uri cu un grad sporit de securitate. Din aceasta gama de produse speciale fac deja parte popularul Blackphone si recent anuntatul Boeing Black.

Citeste si: Seful SRI, George Maior: Noile amenintari teroriste din Franta pun in pericol grav securitatea nationala
Aflat momentan intr-o campanie de finantare pe Indiegogo, noul Boss Phone include din start un amalgam de promisiuni care suna foarte bine. Dispozitivul ilustrat in imaginile de mai sus este creat de o companie mai putin cunoscuta in tara noastra cu numele de Briggs & Spriggs. Datorita cuvantului Phone din titlu si a functiei de telefon, am fi tentati sa-l incadram la categoria phableturi, dar avand in vedere diagonala de 7 inci, ar fi mai potrivit sa-l clasificam ca fiind o tableta mai mica. Partea de procesare este o combinatie dintre un octa core Mediatek, o baterie de 3.000 mAh si doua camere, de 8, respectiv 2 megapixeli. Are suport pentru doua SIM-uri si ruleaza din start Android 5.0 Lollipop.
Adauga un comentariu