Eveniment-Social

Teatrul Luceafarul a ajuns la un nou record de spectatori – VEZI CE SPECTACOLE SUNT PROGRAMATE SAPTAMANA ACEASTA

Publicat: 02 apr. 2012
1

In timp ce majoritatea institutiilor de cultura iesene se zbat in saracie, Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul pare sa nu simta criza. „Cu o medie anuala de aproximativ 50.000 de spectatori, Teatrul Luceafarul din Iasi se plaseaza detasat in fruntea listei celor mai populare institutii culturale iesene. Pana pe 8 aprilie, in cadrul activitatilor intitulate generic «Scoala altfel», va fi un adevarat asalt al publicului asupra institutiei. Datorita solicitarilor extrem de numeroase, pana vineri, 6 aprilie, sunt programate 14 reprezentatii, ce vor atrage peste 5.000 de spectatori, atat din Iasi, cat si din judet, din localitati precum Ciortesti, Grozesti, Popesti, Popricani, Ciurea etc. Printre spectacolele solicitate se numara: «Aventurile baronului Munchausen», «Praslea cel Voinic», «Croitorasul cel Viteaz», «Ursul pacalit de vulpe» si «Sindbad Marinarul», a carui premiera este programata duminica, 8 aprilie, de la ora 11.30, in Sala Mare a institutiei”, precizeaza conducerea teatrului.

Programul complet al spectacolelor de saptamana aceasta poate fi consultat aici.
Comentarii
  • Iar se lauda taranul asta de Holban cu cifrele record de spectatori? Daca e asa de tare, de ce pe vremea cand conducea Teatrul National nu intra in sala nici o gaina? Sau poate ca avea ceva publicul cu el?
    Hai sa fim seriosi! Luceafarul a avut intotdeauna spectatori. Nu conteaza ce prostii se joaca acolo si ce trupa de amatori activeaza in incinta aia. Se bucura de popularitate doar pentru ca nu mai exista in Iasi un teatru pentru copii si tineret. Atat. Cata vreme or sa existe scoli si gradinite in orasul asta, cata vreme or sa existe copii (mai mari sau mai mici), nu e nevoie de nici un efort in materie de organizare. Asa ca nu-i mai faceti reclama individului. Nu cumva tot presa ieseana il numea pe Ion Holban „Dinozaurul” atunci cand o facea pe managerul in Teatrul National? De ce aveti memorie atat de scurta? Si acuma pentru ce ii faceti promovare indirecta? I s-o fi clatinand scaunul si pe acolo?

Adauga un comentariu