Actualitate

Taximetristii de la Gara si Aeroportul Iasi, verificati de politie

Publicat: 05 sept. 2013
1
In cursul zilei de ieri, 4 septembrie, la nivelul judetului Iasi s-a organizat si executat o actiune punctuala, preventiv-reactiva, in sistem integrat, la care au participat forte de la politia rutiera, politia transporturi, specialisti RAR.

Actiunea s-a derulat in zona garilor din judet si a Aeroportului Iasi, pentru verificarea legalitatii desfasurarii transportului rutier in regim „Taxi„. Cu aceasta ocazie au fost legitimate 123 de persoane, au fost controlate 114 autoturisme si s-au aplicat 84 de sanctiuni. Valoarea totala a amenzilor a fost de 9.280 de lei.
 

De exemplu, in urma controlului a fost depistat un barbat de 45 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism in regim de taxi, pe bulevardul Anastasie Panu, din municipiul Iasi, iar la o trecere pentru pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui grup de pietoni. Barbatul a fost sanctionat contraventional si a fost aplicata masura complementara de retinere a permisului de conducere in vederea suspendarii pentru 30 zile. Comentarii
  • ba nenea ziaristul…. la trecere de pietoni sau trecere de cale ferata sau altceva legat de rutier.. toti soferii sunt egali… oricine nu da prioritate unui pieton ramane pieton o luna…. dupa ce ai scris ca au oprit x taximetristi si au dat nu stiu cate amenzi…. ai dat-o in abureala…. sapa mai adanc… vezi care firma avea sofer fara atestat….. vezi cati aveau ITP.ul lipsa… cine nu avea agrearea taxi…. daca tot vrei sa faci un articol despre taximetristi… dar nu scrii mare TAXIMETRIST … si dupa aia o fofilezi cu trecerea de pietoni…vrem ceva CONCRET … nu doar maculatura… fie ea si electronica….

  • Bai nenea ziaristu dar nu spui nimic de ceea ce scrie in titlu. Astazi pe la ora 09.00 toata parcarea(iclusiv accesul) de la gara era plina de taximetristi. Ca sa intri in parcarea de la Directia de munca trebuia sa intri pe interzis pentru ca „bacteriile” stateau la cafea.

Adauga un comentariu