Eveniment-Social

Tattoo Fest Iasi, in week-end, la Palas

Publicat: 14 mai 2014
1

In acest sfarsit de saptamana, Atriumul Palas Mall gazduieste cea de-a V-a editie a festivalului international Tattoo Fest Iasi. De vineri pana duminica, in perioada 16 – 18 mai 2014, peste 30 de participanti, tatuatori si specialisti in piercing si body modification, isi vor oferi talentul si experienta lor tuturor celor amatori sa ramana cu o amintire de la eveniment.

Tattoo Fest Iasi reuneste atat artisti autohtoni, cat si internationali. Renumiti pentru imaginatia si lucrarile lor, practicantii celei mai vechi forme de arta sunt veniti din tari precum: Franta, Portugalia, Italia, Germania, Spania, Finlanda, Danemarca, Anglia, Belgia, Olanda si Republica Moldova.

Printre invitatii de seama se numara Takiheitattoo, din Insulele Marquesas, primul artist tatuator in stilurile maori si polinezian care se alatura unei conventii de specialitate din Romania. Prezent la eveniment va fi si Castor, cel mai premiat artist tatuator roman, care a castigat 63 de distinctii la conventiile din tara si de peste hotare. În 1997, Castor a deschis primul studio de tatuaje din Iasi.

Imaginea editiei curente a Tattoo Fest Iasi este Makani Terror, modelul de talie internationala, originara din Germania, care s-a facut remarcata pentru frumusetea corpului sau, acoperit intr-o proportie semnificativa de tatuaje.

Pe timpul celor trei zile ale Tattoo Fest Iasi, clientii Palas Mall vor putea admira un show de prima clasa oferit de nonconformistii artisti, iar doritorii se vor putea tatua sau vor putea alege bijuterii corporale, sub semnatura celor mai renumiti specialisti. Vor fi si sesiuni de body painting, urmate de defilari de moda. In fiecare zi vor fi acordate premii participantilor, pentru diferite categorii de tatuaje: black&grey, realistic, traditional, feminin, new school, crazy etc. Mai mult, la aceasta editie a Tattoo Fest Iasi va fi lansat si primul numar al Tattoo Romania Magazine, care va include interviuri cu artistii
Adauga un comentariu