Magazin

Tatal romanului condamnat la moarte in Malaezia, DISTRUS. Nu are voie sa-si vada fiul

Publicat: 05 aug. 2015
1
Dumitru Gologan nu isi mai poate vedea fiul condamnat la moarte in Malaezia pentru ca reprezentantii inchisorii i-au refuzat dreptul la vizita. In luna august, barbatul trebuia sa isi viziteze din nou fiul, dar refuzul conducerii inchisorii nu ii mai permite acest lucru.
„Nu am mai plecat la el, ca nu mi-au dat aprobare cei de la inchisoarea din Malaezia. Iar baiatul mi-a spus ca daca tot nu imi da voie, sa ii trimit bani, ca tot i-a picat dantura. Eu stiu ca avea probleme cu dintii de cand am fost la el, de acum doua luni. Mi-a spus ca ii pare rau ca nu am putut sa ajung la el, poate cu alta ocazie. I-am trimis banii pe care i-am primit de la domnul Becali, macar cu banii sa se mai ajute in inchisoare, sa se mai ajute si cu mancarea, ca e mort de foame”, a declarat barbatul.
In ceea ce priveste pachetele pe care trebuia sa i le duca fiului sau, Dumitru Gologan spune ca il va ajuta „doamna consul, sa i le dau ei cand vine din concediu si sa le duca ea”. Referitor la condamnare, tanarul nu are informatii despre acest lucru, dar nici nu poate vorbi intrucat „telefonul de acolo este inregistrat”.Comentarii
  • Ar trebui sa faceti o mica corectura la titlu : Tatal romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri in Malaezia…..
    Are timp sa-l vada rece cind il trimit acasa.
    Stia sau daca nu a aflat ca traficul de droguri se pedepseste acolo cu moartea. Nu-l mai plingeti.

Adauga un comentariu