National

Tatal lui Ionut Gologan isi va vizita fiul in Malaezia

Publicat: 01 iun. 2015
1
Cazul lui Ionut Gologan a facut inconjurul Romaniei dupa ce in urma cu doi ani acesta a fost prins cu droguri pe un aeroport din Malaezia. Tanarul a fost condamnat la moarte, iar de atunci sta in spate gratiilor. Situatia este cunoscuta la Ambasada Romaniei din Kuala Lumpur, iar statul roman ii plateste un avocat din Malaezia sa il apere. Cu ajutorul oamenilor care fac donatii, tatal lui Ionut va pleca sapamana acesta sa il viziteze.
Pe 26 iunie 2012, Ionut Alexandru Gologan a fost prins cu aproape un kilogram si jumatate de meta-amfetamina in bagaje, pe aeroportul din Kuala Lumpur. Tanarul de 21 de ani a fost condamnat la moarte, pentru trafic de droguri. In cazul lui Ionut, sentinta nu e definitiva. El este aparat de unul dintre cei mai buni avocati din Malaezia, specializat pe astfel de cazuri. Legea de acolo permite doar avocatilor inscrisi in baroul malaezian sa pledeze in fata instantelor. In tara, familia lui Ionut este devastata. 
Un roman stabilit in Italia a facut chiar si o petitie in care i-a cerut lui Papa Francisc sa se implice in acest caz. Recursul in acest caz ar putea dura pana la 5 ani. Daca si de aceasta data pedeapsa lui Ionut va fi condamnarea la moarte, singurul care ii mai poate cruta viata este Sultanul din Selangor. Bunica lui Ionut i-a pregatit o scrisoare. Comentarii
  • trebuie sa fii ori cretin ori un cocalar nesimtit sa te plimbi cu o kila de droguri la tine prin tarile care nu iarta aceste practici.Iar noi cei de acasa sa cautam clementa pentru astfel de indivizi.

  • Cata cheltuiala cu externele pentru unul care a impartit moartea alba distrugand familii,si cheltiund din bugetul sarac cu asistenta medicala a cosumatorilor cat si pe programe de consiliere.Nu am vazut sa se agite atat de tare pentru romanii discriminati,rapiti,disparuti.

Adauga un comentariu