National

Tatal Aurei Ion SOCHEAZA. Ce spune despre ancheta

Publicat: 09 feb. 2014
1

Procurorii de la Parchetul Militar vor verifica acum in ce conditii a fost efectuat zborul sau daca Aura Ion a primit aprobare sa se urce in avionul mortii. Tatal studentei a declarat ca autoritatile incearca sa-i scoata vinovati pe pe cei decedati in tragedia aviatica. Aceasta extindere a anchetei nu-l surprinde pe tatal fetei disparute la doar 23 de ani, care s-a aratat extrem de mahnit de turnura pe care au luat-o lucrurile.

Citeste si Imagini emotionante cu Aura Ion cu lacrimile inghetate pe obraz

„Pana al urma trebuie sa se ajunga la concluzia ca mortii sunt de vina. Mortii, avionul si ceata”, a declarat Valentin Ion. Totodata, acesta a confirmat ca fiica sa avea acordul comandantului garnizoanei, de a urca in acel avion.
„Ea intotdeauna asa facea. Dadea telefon, comandantul garnizoanei ii dadea voie si pleca. Cum adica sa plece fara voia ei? Doar era in armata. Acolo nu pleaca fiecare de capul lui, asta stie toata lumea”. Tatal Aureliei Ion a mai declarat ca in ultima perioada familia sa a incercat sa se izoleze, pentru a-si trai in liniste durerea, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu