Actualitate

Tariceanu umbla dupa adepti la Iasi! Un deputat PNL a fost contactat de apropiatii fostului premier

Publicat: 27 feb. 2014
1

Formatiunea politica infiintat de Calin Popescu Tariceanu isi cauta adepti si la Iasi. Rupt de PNL, Partidul Reformist Liberal umbla prin tara dupa membri, iar la Iasi deja au inceput tatonarile. Singurul parlamentar iesean sunat de Tariceanu a fost liberalul Costel Alexe, ales deputat de Podu Iloaiei. Surse din Capitala dau ca sigura informatia ca Alexe a fost contactat de un apropiat al fostului premier Calin Popescu Tariceanu pentru a se alatura acestuia.

Contactat telefonic, Costel Alexe a negat insa acest lucru, sustinand ca va ramane in PNL, evitand sa dea un raspuns transant la intrebarea adresata de reporterii BUNA ZIUA IASI. „Nu s-a pus problema. Nu este adevarat”, a spus Costel Alexe. Astfel, se poate deduce ca actualul lider al PNL Iasi, Cristian Adomnitei, isi lasa o poarta deschisa si catre gruparea lui Tariceanu.
Comentarii
  • pai la s-a rasturnat caruta cu prosti parveniti snobi hoti tradatori de neam si de tara sigur o sa gaseasca ceva aici. au de unde sa suga iasi-ul ca nu le zice nimeni nik. sper sa spuna cineva o data stop ca e prea de tot

  • ah,m-am linistit. daca e vorba de alexe nu mira pe nimeni. l-au sunat ca asta oricând putea sa zica”da”. la el e mai greu cu gânditul când vorbeste,de regula imita ca un papagal,cand pe unul când pe altul. Tariceanule, ia-l ma! cat vrei sa mai punem noi?

Adauga un comentariu