National

Tariceanu face dezvaluiri din culisele negocierilor de la Cotroceni

Publicat: 21 aug. 2016
1

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca a auzit anumite zvonuri despre negocieri purtate la Cotroceni si conform acestora presedintele Klaus Iohannis si-ar dori impunerea unui Guvern de mare uniune nationala, dupa alegerile parlamentare.

Sa stiti ca nu am si nici nu ma intereseaza sa fac spionaj politic la Cotroceni, numai ca Bucurestiul este o urbe mica si tot ce se discuta in anumite cercuri politice se afla destul de repede.

Planul pe care va incerca presedintele sa-l promoveze, cu marele proiect de tara, toate acestea se invart in jurul ideii de a promova un Guvern de mare uniune nationala si in acest fel presedintele sa-si aduca partidul sau la putere. Nu cred ca acest lucru se va intampla. Din ce stiu si de la PSD, o astflel de idee nu este agreata.

In acest moment, in Romania exista doi poli de putere: unul legitim, la Cotroceni si unul reprezentat de celebrul binom SRIDNA. Una dintre incercarile care se face din ce in ce mai evident este incercarea de eliminare a tuturor liderilor care critica Cotroceniul si a partidelor care nu se supun vointei domnului Iohannis.
Adauga un comentariu