Local

Targul „Angajatori de TOP” vineri si sambata la Palas

Publicat: 19 mart. 2014
1

În acest sfârsit de saptamâna, Atriumul Palas Mall gazduieste editia locala a târgului de cariere „Angajatori de TOP„. Evenimentul va reuni 30 de companii de prestigiu, care ofera peste 1.000 de locuri de munca vacante. Vineri, 21 martie 2014, programul de vizitare va fi în intervalul 10.00 – 18.00, iar sâmbata, 22 martie, în intervalul 10.00 – 17.00.

Toti cei care sunt în cautarea unor noi oportunitati în cariera sunt asteptati la Palas, pentru a intra în dialog cu reprezentantii firmelor participante si sa aplice pentru posturile conforme pregatirii lor. Târgul „Angajatori de TOP” ofera cadrul ideal pentru ca cei aflati în cautarea unui loc de munca sa se informeze care sunt competentele importante pentru recrutori si sa înteleaga evolutia pietei. Pentru a facilita accesul candidatilor la cât mai multe posturi disponibile, acestia pot sa intre pe contul personal de pe site-ul www.hipo.ro, sa descarce CV-ul BarCODE si sa îl printeze într-un singur exemplar, iar toti angajatorii selectati vor avea acces la document.

„Angajatori de TOP” include 12 workshop-uri si conferinte sustinute de companiile participante, în salile de evenimente Congress Hall Palas, în cadrul carora publicul va avea ocazia de a interactiona cu angajatorii si de a afla detalii despre acestia. În plus, doritorii vor putea primi consiliere în modul de prezentare, fiind amenajat un stand CV Clinic cu specialisti în resurse umane.

Printre companiile participante se numara: Endava, Xerox, Capgemini, Optymyze, Teamnet International, Unicredit Business Integrated Solutions, Thales Systems, Stefanini, Brainspotting, Jxee Lb, Nova Data, Netop, MiOS România, Miele Tehnica, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara de la Magurele, TRW Airbag Systems, Continental, ProCredit Bank si SCC Services România. Mai multe detalii despre „Angajatori de TOP” Iasi pot fi accesate pe www.hipo.ro.
Adauga un comentariu