Actualitate

Targ de produse agricole traditionale, la Universitatea de Agronomie

Publicat: 03 oct. 2016
1

Camera Agricola Judeteana Iasi, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad din Iasi, programeaza manifestarea intitulata Targul de Toamna. Acesta va avea loc in perioada 20-21 octombrie 2016, la USAMV. Deschiderea oficiala va avea loc in data de 20 octombrie, ora 10:00.

Citeste si : Nou targ de produse traditionale la USAMV Iasi

„Targul desfasurat la USAMV, cu prilejul Simpozionului Stiintific International al Universitatii, este la a V-a editie. La acest targ vor participa producatori agricoli si mestesugari din comunele judetului Iasi, care vor prezenta si comercializa produse traditionale si taranesti de sezon. Targul de Toamna este un eveniment dedicat micilor producatori, unde consumatorii pot cumpara produsele traditionale si locale romanesti, alimente traditionale si proaspete, direct de la cei care le produc. Parteneri de organizare: Primaria municipiului Iasi, USAMV, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor”, au transmis oficialii de la Agronomie.

Citeste si : Cea mai valoroasa competitie studenteasca nationala pe Nutritie Animala, derulata la USAMV Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO
Adauga un comentariu