Local

Targ de inghetata, la Palas, in acest weekend

Publicat: 17 iul. 2014
1

@ In acest weekend, ansamblul Palas ii va racori pe clientii veniti la cumparaturi si relaxare cu un targ de inghetata

Ajuns la cea de-a treia editie, targul „Zilele inghetatei la Palas” va avea loc de vineri pana duminica inclusiv, 18 – 20 iulie 2014, pe esplanada centrala a parcului.
Cel mai indragit desert al sezonului va putea fi savurat, in diverse arome si combinatii. La cornet, pahar sau pe bat, clientii pofticiosi vor putea alege sortimente variate, dar si alte delicii dulci, preparate dupa cele mai noi retete.

Vineri seara, tinerii talentati de la clasa de pian a Palatului Copiilor vor sustine un spectacol de muzica pentru toti cei care se recreeaza in parcul Palas. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00. Cele mai frumoase cantece din muzica internationala vor rasuna in Atriumul Palas Mall, vineri si sambata, intre orele 16.00 si 18.00. Melodiile vor fi interpretate la pian, insotind periplul clientilor prin magazine.

Duminica, prichindeii amatori de povesti sunt asteptati la traditionala intalnire cu lumea basmelor. Teatrul de papusi Aschiuta” a pregatit doua reprezentatii, la orele 11.00 si 18.00, in Palas Mall, zona Intersport. Duminica, Quartz Lounge – Caffe, Pasticceria e Gelateria Italiano ii invita pe ieseni sa petreaca o frumoasa seara de vara in compania muzicii live. Show-ul, oferit de Glitter Girls by Quartz Lounge, va incepe la ora 19.00, pe terasa cafenelei de la intrarea principala in Palas Mall. Articole de sezon, din colectia de vara, la preturi tentante, se gasesc in continuare pe rafturile brandurilor din Palas Mall. Clientii vor gasi promotii de pana la 70 la suta la piese vestimentare, incaltaminte, cosmetice, accesorii si multe alte articole.
Adauga un comentariu