Local

Targ de gradinarit si amenajari exterioare, in week-end, la Iulius Mall

Publicat: 18 apr. 2013
1

@ Odata cu venirea primaverii, Iulius Mall îi invita pe ieseni, la finalul saptamânii, la un târg dedicat celor care iubesc natura

Targul de Gradinarit si Amenajari Exterioare va avea loc în parcarea laterala a mall-ului, sâmbata si duminica, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Baumax. Cei care doresc sa îsi amenajeze gradina vor gasi la targ o gama variata de plante, ustensile si echipamente necesare îngrijirii spatiilor verzi, la preturi promotionale. Totodata, organizatorii au pregatit pentru vizitatori mii de cadouri surpriza. Specialistii în peisagistica îi vor consilia pe cei interesati despre modalitatile de amenajare a gradinilor, spatiilor verzi sau realizarea aranjamentelor florale.
Duminica, clientii Iulius Mall aflati la cumparaturi sunt invitati la un spectacol de dans, plin de miscare si energie pozitiva. Evenimentul va începe la ora 17.00, în zona Carrefour Market, si este organizat de scoala „Dance Energy„. Dupa-amiaza de duminica de la Iulius Mall va fi cu atât mai placuta si mai antrenanta, cu cât iesenii vor avea parte si de concursuri cu premii. Noile tendinte în vestimentatie vor fi prezentate de Agentia First Models, care va sustine o defilare de moda, iar momentele de dans vor fi asigurate de tinerii membri ai „Dance Energy”. Parintii care doresc ca micutii lor sa deprinda arta dansului îi pot înscrie la cursurile oferite gratuit de scoala „Dance Energy”, în fiecare week-end, la Iulius Mall. Sala de dans se afla la demisolul mall-ului, în zona KidsLand, lectiile de miscare având loc sâmbata si duminica, în intervalul orar 13.30 –  14.15, pentru copiii cu vârsta între 3 si 6 ani, si între orele 14.15 – 15.00, pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani.
Adauga un comentariu