Local

Targ de Apicultura si Targ de Antichitati, in weekend, la Palas

Publicat: 20 feb. 2014
1

@ În acest sfârsit de saptamâna, Palas Mall îi invita pe ieseni si nu numai sa se delecteze cu doua târguri deosebite @ Cei care sunt în cautarea remediilor naturiste sau a deliciilor din miere pot vizita târgul de apicultura, în timp ce colectionarii de obiecte cu patina timpului sunt asteptati la târgul de antichitati

De vineri pâna duminica, în perioada 21 – 23 februarie 2014, la Palas Mall se va desfasura Targul de Produse Apicole si Remedii Naturiste. Evenimentul reuneste un numar impresionant de apicultori si fitoterapeuti din toate colturile tarii, pregatiti pentru a-i încânta pe clienti cu produse si remedii din domeniu. Amatorii de terapie neconventionala sau cei care apreciaza calitatile mierii vor putea alege dintr-o gama variata de produse: sortimente de miere, polen, propolis, laptisor de matca, preparate naturiste si alte bunatati din stupul de albine. Tot în Atriumul Palas Mall, duminica, de la ora 11.00, cei interesati pot participa la o conferinta despre efectele benefice ale produselor apicole. Târgul este organizat în parteneriat cu Societatea Româna de Apiterapie si face parte din cea de-a doua editie a Simpozionului National de Apiterapie si Apipunctura. Manifestarea se desfasoara în salile de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas, în intervalul 21 – 23 februarie.

Cele mai frumoase piese de colectie

În aceeasi perioada va avea loc si o noua editie a Târgului de Arta si Antichitati. Iubitorii obiectelor încarcate cu valoarea trecerii anilor vor gasi în Atriumul Palas Mall cele mai frumoase piese de colectie. Participantii vor împartasi tuturor celor interesati povestile unor articole spectaculoase ancorate în trecut. Târgul de Arta si Antichitati cuprinde piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii si argintarie, ceasuri de colectie, numismatica, filatelie, portelanuri si alte obiecte învaluite în mister.
Duminica este ziua de distractie pentru prichindei. Cei mici sunt invitatii de onoare ai spectacolelor oferite de marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Întâlnirile cu îndragitele personaje sunt programate la orele 11.00 si 18.00, în piateta Intersport.
Adauga un comentariu