National

Targ de antichitati si picnic pentru copii in limbi straine, la Palas, in week-end

Publicat: 24 iul. 2014
1

De vineri, colectionari din toata tara vor fi prezenti timp de trei zile, in Atriumul Palas Mall, la o noua intalnire cu iubitorii obiectelor innobilate de trecerea timpului. Targul de Arta si Antichitati va avea loc in perioada 25 – 27 iulie 2014 si ii va incanta pe clienti cu piese din argint, numismatica, filatelie, tablouri, statuete, bijuterii, mic mobilier, carti, ceasuri de colectie, portelanuri si multe alte articole cu dichis.

Tot de vineri, cei aflati in cautarea unui cadou special sunt invitati in zona Hervis din Palas Mall, unde are loc Targul Handmade by Fayette. Pana duminica inclusiv, clientii vor putea alege dintr-o varietate de obiecte lucrate cu mult talent si indemanare, precum: cercei, coliere, bratari, cutii de bijuterii, accesorii vestimentare, lumanari parfumate, genti, mici tablouri etc.

De vineri pana duminica inclusiv, sesiunile de cumparaturi vor fi acompaniate de recitaluri la pian. Momentele muzicale vor avea loc in Atriumul Palas Mall, intre orele 16.00 – 18.00.

Sambata, 26 iulie, echipa Eurolenguas ii invita pe copii sa se bucure, impreuna cu parintii lor, de un picnic intr-o limba straina. Experienta educativa inedita va avea loc pe gazonul din parcul Palas, de la ora 10.30, participarea fiind gratuita. Prichindeii vor avea parte de numeroase surprize, se vor juca si, totodata, vor invata cat de distractiva poate fi engleza. Pe 2 august, copiii vor fi initiati in limba spaniola, iar pe 9 august vor lua contact cu limba franceza.

Intalnirea celor mici cu lumea basmelor continua si in aceasta duminica, in Palas Mall, zona Intersport, cand marionetele Teatrului „Aschiuta” vor prinde viata si isi vor povesti peripetiile.

Magazinele din Palas Mall ii asteapta pe clienti cu promotii tentante, de pana la 70%, la articolele din colectia de vara.
Adauga un comentariu