Eveniment-Social

Targ de antichitati si evenimente antrenante, in weekend la Palas

Publicat: 24 mart. 2016
1
In acest week-end, Palas a pregatit un program plin de evenimente: targ de antichitati, Bag Expo si Expomineralia, dar si demonstratii de dresaj canin, expozitie de autovehicule de interventie si multe alte surprize, cu ocazia Zilei Politiei Romane. Vineri, 25 martie 2016, la Palas incepe o noua editie a Targului de Arta si Antichitati. Zeci de anticari din regiune vor impartasi cu vizitatorii pasiunea pentru cele mai frumoase si interesante obiecte cu patina timpului. Cei care doresc sa isi imbogateasca propriile colectii sau cauta un cadou aparte, vor gasi la etajul intai al Atriumului o varietate de piese cu dichis: bijuterii, numismatica, filatelie, ceasuri, portelanuri, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoratiuni si multe alte articole innobilate de trecerea timpului. Targul este organizat in parteneriat cu Bucovinart si poate fi vizitat pana duminica inclusiv.
Sambata si duminica, intre orele 15.00 – 20.00, iesenii veniti la cumparaturi sau relaxare, in ansamblul Palas, sunt invitati sa participe la activitatile organizate cu ocazia Zilei Politiei Romane. Astfel, in parc si in Palas Mall, publicul va avea ocazia sa admire autospecialele Politiei Rutiere, un autolaborator criminalistic si demonstratii de dresaj canin. Totodata, vor avea loc sesiuni de educatie civica si rutiera pentru cei mici, precum si exercitii demonstrative de autoaparare ale trupelor speciale din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale. In plus, cei interesati de o cariera in acest domeniu vor primi toate informatiile referitoare la profesia de politist.
Editia de primavara a targurilor Bag Expo si Expomineralia continua in Atriumul Palas Mall pana duminica inclusiv. Doamnele si domnisoarele sunt asteptate cu mii de genti in pas cu moda si cu bijuterii din pietre pretioase si semipretioase, care sa le imbogateasca garderoba in noul sezon. Vedetele targului Expomineralia sunt bijuteriile realizate din pietre in stare bruta, asa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin si multe altele. Clientele Bag Expo sunt asteptate cu noutati de sezon, mare parte din colectia actuala reprezentand piese create in atelierele din Italia.Adauga un comentariu