Local

Targ de antichitati, promotii si teatru de papusi, in acest week-end, la Palas Iasi

Publicat: 16 ian. 2014
1

@ Targ de obiecte cu patina timpului, concerte de pian si teatru de papusi se afla pe agenda îndragitei destinatii de cumparaturi pentru urmatoarele zile

Palas Mall îi invita pe toti iesenii sa petreaca un sfârsit de saptamâna relaxant, bucurându-se de sesiunile de shopping, cu promotii de pâna la 70%, si de evenimentele speciale, dedicate lor.

De vineri pâna duminica, 17 – 19 ianuarie 2014, Atriumul Palas Mall va gazdui prima editie din acest an a Târgului de Arta si Antichitati. În cele trei zile, timpul va fi dat înapoi pentru a admira obiecte ancorate în trecut, cu o valoare nepretuita.

Colectionari din toate colturile tarii vor expune articole deosebite, încarcate cu amintiri si povesti care abia asteapta sa fie spuse: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii si argintarie, ceasuri de colectie (de masa, de semineu, de buzunar, de mâna), numismatica, filatelie, portelanuri si alte articole învaluite în mister. Atmosfera nostalgica va fi acompaniata, în toate cele trei zile de desfasurare a târgului, între orele 16.00 si 18.00, de cele mai îndragite refrene interpretate la pian. Duminica este ziua dedicata prichindeilor. De la ora 11.00 si de la ora 18.00, în piateta Intersport, cei mici vor avea prilejul de a se întâlni cu marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Personajele din povestile „Scufita Rosie” si „Alba ca Zapada” le vor oferi nazdravanilor un spectacol de neuitat. În plus, magazinele s-au pregatit cu discount-uri si mai mari, de pâna la 70%, pentru colectiile de iarna. Pasionatii de cumparaturi îsi vor reînnoi garderoba cu piesele vestimentare mult dorite si cu articole la preturi ispititoare.
Adauga un comentariu