Local

Targ al destinatiilor culturale din Iasi si alte evenimente aparte, la Palas Mall

Publicat: 29 ian. 2014
1

@ Amatorii de cultura pot vizita un târg al ofertelor speciale si pot admira o expozitie de arta contemporana, sesiunile de cumparaturi sunt însotite de recitaluri la pian, copiii sunt invitati la teatru de papusi, iar promotiile colectiilor de iarna continua în magazinele îndragite

Si în aceasta saptamâna, Palas Mall îsi surprinde clientii cu evenimente deosebite. Joi, 30 ianuarie 2014, de la ora 18.30, clientii Palas Mall vor avea deosebita placere de a reasculta refrenele legendarei formatii Rosu si Negru. A fost printre primele trupe de rock din România, iar acum, Rosu si Negru renaste prin initiativa prim tenorului Operei Nationale Române Iasi, Cosmin Marcovici. Membrii noii formatii vor fi prezenti la filmarile emisiunii „Deschis la Distractie” si vor oferi publicului cele mai frumoase melodii din repertoriul lor. De vineri pâna duminica, în perioada 31 ianuarie – 2 februarie, Atriumul Palas Mall gazduieste un eveniment inedit.

Târgul „Destinatii culturale la Iasi” reuneste teatre, centre si asociatii culturale, muzee, universitati si alte institutii, care îsi vor prezenta ofertele si programul pentru anul 2014. Printre participanti se numara Muzeul Literaturii Române Iasi, Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi, Ateneul Tatarasi, Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi, Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iasi, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi, Universitatea „Petre Andrei” din Iasi, British Council, Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” Iasi, Fundatia Iasi 2021 – Capitala Culturala Europeana, Asociatia Noua Acropola si Icar Tours. Doritorii vor putea afla detalii despre activitatea acestor institutii si despre evenimentele organizate în perioada urmatoare.

Spectacole pentru copii si expozitie de arta contemporana

Tot de vineri pâna duminica, în intervalul orar 16.00 – 18.00, clientii din Atriumul Palas vor asculta recitaluri la pian. Artistii ieseni îi vor încânta pe cei aflati la cumparaturi cu refrene îndragite, în interpretari originale. Duminica este zi cu teatru pentru cei mici. Prichindeii sunt asteptati în zona Intersport, la ora 11.00 si la ora 18.00, pentru a se bucura de o noua întâlnire cu marionetele Teatrului de Papusi „Aschiuta”. Spectacolele din acest weekend sunt „Hansel si Gretel” si „Trenuletul din jungla”.

Pâna duminica, amatorii de arta contemporana vor putea admira expozitia BarriqueArt, organizata de Fundatia Herczeg din Timisoara. Aproximativ 40 de baricuri, butoaie din lemn de stejar, folosite pentru a înnobila vinul, au fost transformate în adevarate opere artistice de catre zeci de sculptori, pictori si arhitecti.
Adauga un comentariu