Eveniment-Social

Tanara din Pascani, jucatoare la Campionatul National Liga I de fotbal fete, are nevoie de ajutor pentru o operatie

Publicat: 17 feb. 2015
1

O tanara din Pascani trece prin momente grele. Nicoleta Ana Porosniuc, de 20 ani, eleva in clasa a XII-a la Liceul „Mihai Busuioc” din Pascani, domiciliata in Centrul de Plasament „Mihail Sadoveanu”, are nevoie de ajutor. Aceasta este sportiva legitimata la CSM Pascani fotbal feminin si participa cu echipa la Campionatul National Liga I de fotbal fete.

In vara anului trecut a suferit un accident grav la genunchi in timpul unui joc. „Dupa efectuarea RMN-ului, medicul specialist a constatat ruptura ligamentului colateral stang si totodata ruptura meniscului. Dupa cateva luni chinuitoare de recuperare, am inceput sa merg fara sprijin. Luna trecuta am facut RMN-ul, iar concluzia finala a medicului pentru a reusi sa merg aproape normal este operatie de menisc si de ligament. Pentru a putea duce o viata normala si a avea speranta ca in viitorul apropiat voi fi utila si ma pot reintegra in societate am mare nevoie de operatie”, precizeaza Nicoleta Ana Porosniuc. Tanara a depus la Primaria Pascani o adresa in speranta ca cei de la conducerea orasului sa o sprijine cu niste bani, fiindu-i necesari 11.000 lei pentru interventia chirurgicala. „Rog pe aceasta cale sa se tina cont si de situatia mea sociala, sa ma ajutati sa obtin suma necesara pentru operatie. Este vorba despre interventia chirurgicala plus recuperarea post operatorie”, mai spune tanara sportiva.

Cei care doresc sa ofere o suma de bani pentru sprijinirea tinerei se pot adresa jurnalistilor BUNA ZIUA IASI la numarul de telefon 0788/319.627 si va vom pune in legatura directa cu Nicoleta Ana Porosniuc. De asemenea, puteti sa va adresati Primariei Pascani.
Adauga un comentariu