National

Tanar din Iasi, la un pas sa-si piarda barbatia din cauza unui medic

Publicat: 10 ian. 2013
1

Un tanar de 30 de ani din Iasi isi cauta innebunit dreptatea prin tribunale, dupa 6 luni de disperare. A fost cat pe ce sa isi piarda barbatia, din cauza unor arsuri grave provocate de un tratament gresit, prescris pentru o infectie la uretra.

Medicul si farmacista care i-au recomandat si pregatit solutia pe baza de nitrat de argint sunt acum cercetati penal.

Cosmarul barbatului proaspat casatorit a inceput in decembrie 2011. Atunci omul a mers la un dermatolog ca sa fie tratat pentru o afectiune genitala.

Cu reteta prescrisa s-a prezentat la o farmacie cu laborator, unde i-a fost preparata o solutie pe baza de nitrat de argint. Dupa cateva zile, tanarul a intrat in panica. Avea arsuri puternice in zona genitala.

A mers imediat la doctor, unde in loc sa isi gaseasca alinarea, l-a lovit o alta nenoricire. S-a asezat pe un cearsaf imbibat cu aceeasi substanta numita popular si piatra iadului. In urmatoare minute avea rani si pe fese.

Medicul, care are zeci de ani experienta, spune ca nu are nicio vina si ca acest lucru se va dovedi la finalul anchetei. In acelasi timp colegii farmacistei sustin ca este nevinovata pentru ca preparatul a fost administrat si altor pacienti si nu au prezenta probleme.

Pe de alta parte specialistii avertizeaza ca preparata incorect solutia pe baza de nitrat de argint poate provoca rani extrem de grave, iar pacinetul va avea sechele.

Imediat dupa incident, farmacista, care abia iesise de pe bancile facultatii, a demisionat. In schimb, dermatologul isi desfasoara nestingherit activitatea intr-un cabinet .

Sursa: Pro TV
Comentarii
Adauga un comentariu