National

Tanar cu handicap intra in GREVA foamei! Se simte hartuit

Publicat: 20 sept. 2016
1
Un tanar internat intr-un Centrul de Recuperare si Reabilitare persoane cu Handicap din Cisnadie, Sibiu, a anuntat printr-o scrisoare trimisa inclusiv Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis ca intra in greva foamei.
Hambasan Nicolae Marius, in varsta de 35 de ani este o persoana cu handicap locomotor suferind de distrofie musculara duchen a precizat ca de ieri, 19 septembrie 2016 ora 13:00 a intrat in greva foamei.
„Din noiembrie 2013 sunt hartuit prin inscrisuri si psihic cat si provocat de catre conducerea Ana Tincu (conducerea CRRPH CISNADIE) si departamentul social”. 
Vezi si: Dezvaluiri INCENDIARE din interiorul DGASPC Iasi! Zeci de copii si mamele lor risca sa arda de vii din incompetenta sefilor – FOTO 
Tanarul spune ca deja pe rol se afla si un dosar penal deschis impotriva conducerii, respectiv a Anei Tincu si ca a facut nenumarate sesizari scrise catre institutiile abilitatee judetene si centrale. ”Conducerea Ana Tincu prin departamentul social (CRRPH CISNADIE) pe toata perioada a facut si transmis catre institutiile abilitare RAPOARTE CU INFORMATII ERONATE /MINCINOASE  (majoritatea) pentru a ma denigra cat si cu scopul ca nimeni sa nu ia in considerare sesizarile mele. Conducea Ana Tincu, a dat declaratii si rapoarte eronate despre subsemnatul catre diferite institutii judetene si centrale pe documente cu stampila unitatii si semnatura”, spune acesta in scrisoarea prin care anunta intrarea in greva foamei.
Vezi si: Noi servicii de consiliere pentru tinerii cu dizabilitati din Iasi 
Acesta mai spune ca din luna iunie se afla in posesia mai multor documente si rapoarte, care fac obiectul de ABUZ IN SERVICIU SI INSCRISURI savarsite de catre Ana Tincu. ”Aceste documente aduse subsemnatului sunt din PC-ul  departamentului social CRRPH CISNADIE. Nu voi iesi din GREVA FOAMEI, pana la solutionarea problemelor”, afirma acesta.
Adevaratata bomba a venit atunci cand tanarul a depus mai multe plangeri si catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, DGASPC interzicandu-i sa isi prezinte cazul in fata preseiAdauga un comentariu