Actualitate

Tablete, telefoane si biciclete pentru cei mai talentati copii. Carrefour Felicia i-a premiat pe micuti – FOTO, VIDEO

Publicat: 20 apr. 2016

Ieri, la Carrefour Felicia a avut loc festivitatea de premiere a concursului ajuns la cea de-a 29-a editie de desene pentru copii. Astfel, sute de copii din judet s-au straduit sa execute cele mai frumoase desene, cu gandul la premiile oferite de catre reprezentantii Carrefour Felicia Iasi. Pe podium au urcat mai multi copii care au primit diplome, dulciuri, biciclete, tablete si telefoane, iar castigatorul locului intai a primit o excursie la Disneyland Paris.

Tema propusa pentru aceasta editie, „De Pasti, eroii tai preferati se intalnesc la Carrefour!„, a stimulat imaginatia micutilor si i-a indemnat sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati. La concursul traditional au participat peste 300.000 de elevi, din clasele 0-VIII, de la 688 de scoli, care au primit planse, in cele 18 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea. In ceea ce priveste concursul online de desene, editia din acest an a adus un element de noutate. Platforma online a oferit copiilor, cu varste intre 3 si 6 ani, posibilitatea de a desena electronic plansa. Dupa ce a fost desenata, parintii au putut incarca plansa de desen direct pe site, inscriindu-si astfel copiii intr-o competetie bazata pe voturi online.

„A fost un concurs frumos, unde copii din Iasi si nu numai s-au intrecut la desen. Cele mai frumoase desene au fost premiate, iar micutii au primit dulciuri, tablete, telefoane si biciclete, iar cel mai norocos participant va pleca intr-o excursie la Disneyland Paris”, a declarat Cristian Cojocaru, directorul Carrefour Felicia. Aceste concursuri sunt organizate de catre Carrefour de obicei la Paste si la Craciun.
Adauga un comentariu