National

Szilagyi despre Ponta: „Ponta face declaratii sarite de pe fix”

Publicat: 04 nov. 2014
1
Szilagyi Zsolt, care a candidat din partea PPMT la Presedintie, spune ca declaratiile lui Victor Ponta privind sustinerea lui Klaus Iohannis in turul II sunt „sarite de pe fix” si ca premierul incearca „sa manipuleze opinia publica prin neadevaruri si falsuri”.
Szilagyi Zsolt a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca PPMT va decide sambata pe cine va sustine in turul II al alegerilor prezidentiale.

Citeste si: Mesajul lui Ponta pentru Basescu de ziua lui: Sa se bucure ca in sfarsit avem presedinte”

„E incredibil ce a afirmat Victor Ponta, nu m-as fi gandit ca un prim-ministru sa dea astfel de declaratii sarite de pe fix. Ar fi avut mijloace sa se informeze corect, iar faptul ca incearca sa manipuleze opinia publica prin neadevaruri si falsuri denota stilul politicianist care-l caracterizeaza. PPMT nu a luat nicio decizie pe cine va sustine in turul II, vom lua o astfel de decizie sambata. Eu am spus doar ca e greu sa sprijinim un candidat care duce o campanie si o politica antimaghiara si antiminoritara de cand este prim-ministru. Afirmatia despre ruperea Transilvaniei este un fals grosolan, in nicio luare a mea de pozitie nu a fost vorba despre asa ceva. Retorica lui Victor Ponta imi aminteste de retorica nationalist-extremista de la inceputul anilor 1990. Este trist ca avem un premier ca dansul”, a spus Szilagyi.
Sursa: mediafax.ro Adauga un comentariu