Eveniment-Social

Sute de candidati la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat

Publicat: 27 iul. 2016
1

La mijlocul lunii viitoare, sute de candidati sunt asteptati sa sustina examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna. La acest important test sunt asteptati sa participe aproximativ doua mii de candidati.

Citeste si:  Un absolvent de liceu din Iasi a fost la un pas sa RATEZE ADMITEREA in Marea Britanie din cauza erorii la proba de fizica – FOTO,VIDEO

„Dupa sesiunea de vara a Bacalaureatului, va urma si sesiunea de toamna. Pana atunci, poate fi si un moment de respiro pentru candidatii care nu au studiat foarte mult pentru acest test sau realuarea unor materii. Incepand cu 16 august, vor fi probele de competente, iar in zilele de  22, 24 si 26 august sunt programate tezele scrise. Pana la acest moment, avem 1.100 candidati inscrisi, iar dupa ce undeva dupa data de 5 august dupa ce vom sti si rezultatele la examenele de corigenta, mai estimam ca se vor inscrie inca o mie de absolventi. Am stabilit cinci centre de examen si un centru de evaluare a lucrarilor scrise, anume la Colegiul Tehnic Ioan C. Stefanescu”, a transmis prof. dr. Camelia Gavrila, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi.

Citeste si:  Ei sunt elevii din Iasi care au luat 10 la Bacalaureat

Citeste si:  BACALAUREAT. S-au afisat rezultatele, inainte de contestatii
Adauga un comentariu