Sport

Suspendarea lui Vasile Citea de la FR Box a fost anulata

Publicat: 13 nov. 2012
1
Biroul federal al Federatiei Romane de Box a validat in sedinta sa de luni candidaturile lui Francisc Vastag, Bogdanel Stoicescu, Vasile Citea, Relu Auras, Leonard Doroftei si Fanel Trandafir la presedintia forului national.
In urma discutiilor si analizei forului de conducere al Federatiei de box, avand in vedere ca la functia de presedinte nu puteau candida decat persoanele care erau membri ai biroului federal, s-a decis in unanimitate ca prin sintagma ”Birou Federal precedent’ se intelege orice Birou Federal anterior celui prezent, se arata intr-un comunicat al FR Box. 
Daca in urma acestei hotarari au fost declarati validati si eligibili cei sase mentionati anterior, candidaturile lui Marian Simion si Titi Tudor au fost respinse, considerandu-se ca nu au facut parte din niciun Birou Federal precedent. In aceeasi sedinta s-a aprobat (8 voturi pentru, 1 abtinere, 1 vot impotriva) ridicarea suspendarii ieseanului Vasile Citea, in urma memoriului inaintat de acesta catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.Adauga un comentariu